jQuery Carousel

ZINPRO MIKROELEMEK

ÉLESZTŐ

MIKROFEED TERMÉKEK

TERMÉKEK ÁLLATFAJONKÉNT

 

Availa-4


Az immunrendszer támogatásának legjobb módszere a harmonikus mikroelem-ellátás. Az Availa-4 olyan mikroelem premix, amely négy mikroelem kombinációját tartalmazza, így fokozza az immunrendszer hatékony működését. Hatására a tehenek könnyebben jutnak át az involúció nehéz szakaszán, nagyobb eséllyel kerülik el a tőgy- és méhgyulladást, valamint a lábvég megbetegedéseket.

Az Availa-4 etetésének időszaka az előkészítéssel kezdődik és a teljes laktációkban tart.

Elsősorban a cink-aminosav komplex etetésének hatására növekszik a szervezet ellenálló képessége, csökken a tőgygyulladások előfordulási aránya és alacsonyabb lesz a szomatikus sejtszám. Az Availa-4 hatására keményebb lesz a szaru, kevesebb lesz a lábvég megbetegedés és a sánta tehén. Ezért az Availa-4 etetése a fertőző eredetű, Digitalis Dermatitis vagy más néven Mortellaro féle megbetegedés kezelésének fontos része.
A ZINPRO mikroelemek kombinált etetése csökkenti a magzatburok visszamaradás előfordulási arányát és annak következményeit. A magas szintű ásványi anyag ellátás elősegíti a méh involúcióját. Az immunrendszer hatékony működésének következtében kisebb számban fordul elő méhgyulladás.

Szaporodásbiológia javítása (PDF)

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra