jQuery Carousel

ZINPRO MIKROELEMEK

ÉLESZTŐ

MIKROFEED TERMÉKEK

TERMÉKEK ÁLLATFAJONKÉNT

Celmanax Liquid

 

 

Folyékony élesztő bázisú takarmány kiegészítő. Adagolása általában itatásos formában történik, ivóvízben, de etethető takarmányra locsolva, vagy egyes esetekben szájon át közvetlenül adagolva.

Hatóanyaga megegyezik az AVOCEL hatóanyagával:

  1. Teljes dózisú élesztő kiegészítés.
  2. Toxinkötő hatás az élesztősejtfal enzimes feldolgozásának eredményeként.
  3. Káros baktérium fajokat elimináló hatás

Felhasználásának speciális előnye a folyékony állapotban rejlik, valamint olyan kannás kiszerelésében, ami könnyen és gyorsan használható az állattenyésztésben. Jól adagolható, szopókás itatókat nem tömöríti el.
A folyékony Celmanax Liquid használatára általában akkor kerül sor, mikor a száraz AVOCEL felhasználása valamilyen okból nem megoldható.

Felhasználási területei

Szarvasmarha
  1. Igen jól használható borjúkori megbetegedések, elsősorban hasmenés megelőzésére, illetve a kialakult betegség gyógyítására. Ezen túl csökkenti a légzőszervi megbetegedések előfordulását is. Használata tejpótlóba keverve nagyon egyszerű.
  2. Tejelő teheneknél szájon át történő adagolásra (drench formájában). Amennyiben a bendő fermentáció serkentése vagy egy kialakult betegség miatt a bendő működésének helyreállítására van szükség, a szokásosnál nagyobb adagú Celmanax Liquid egyszeri, esetleg ismételt adagolásával a probléma jól orvosolható.
  3. Tejelő állományoknál a TMR felületére locsolt Celmanax Liqid ugyanolyan pozitív hatással bír, mint az AVOCEL használata (lásd AVOCEL leírás).

 

Borjak egészsége 1. (PDF) Borjak egészsége 2.(PDF)

Sertés

Folyékony Celmanax Liquid szájon át közvetlenül adagolható újszülött malacoknak. Ezzel segítjük a korai immunszegény állapotban a malacok természetes ellenálló képességének kialakulását, és általában csökkentjük a malackori megbetegedésekt.

Baromfi

A Celmanax Liquid itatási program nagyon jól használható baromfinál. Itatásával sok gyógyszer takarítható meg és védelmet nyújt olyan időszakban is, amikor élelmiszer biztonsági okokból a gyógyszer vagy a kokcidosztatikum nem használható.

Itatásának előnye a kevesebb megbetegedés, és az ebből származó alacsonyabb elhullás, jobb gyarapodás. Minden baromfi fajnál használható. A ludak különösen jól reagálnak a Celmanax Liquidben (vagy AVOCEL-ben) található élesztő kiegészítésre.

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra