jQuery Carousel

ZINPRO MIKROELEMEK

ÉLESZTŐ

MIKROFEED TERMÉKEK

TERMÉKEK ÁLLATFAJONKÉNT

A ZINPRO amerikai vállalat által gyártott mikroelemek Availa kereskedelmi névvel kerülnek forgalomba. A cink tartalmú termék neve Availa-Zn, a réz tartalmúé Availa-Cu és így tovább.
Az Availa termékek jellemzői, hogy a molekulán belül minden mikroelem egy, legtöbbször esszenciális aminosavhoz kapcsolódnak. Az 1 : 1-es arány a fématom : aminosav között minden ZINPRO által gyártott termékre jellemző. Ez különbözteti meg a többi hasonló célból gyártott un. szerves mikroelemektől.
Mivel az Availa termékekben a fématom : aminosav arány 1 : 1-hez, ezért ez a lehető legkisebb biológiai kötésben lévő molekula. Minél kisebb a molekula, annál jobb a felszívódása.

A ZINPRO termékek felszívódása a lehető legjobb.

Az Availa termékekben a mikroelemek jelentős része kéntartalmú aminosavhoz kötődik. Az ilyen cink-, réz- és mangán-aminosav komplexek igen kedvező hatásúak a lábegészségügy szempontjából, így teheneknél, lovaknál és sertéseknél a sántaság megelőzésében, kezelésében, baromfinál a talpfekély kialakulásának megelőzésében játszanak fontos szerepet.

Termékek szarvasmarha takarmányozáshoz
Termékek sertés takarmányozáshoz
Termékek baromfi takarmányozáshoz
Termékek lovak részére

A ZINPRO termékek stabilitása pH 2 - 8 tartományban garantált, ezért a felszívódás előtt nem bomlanak el. A felszívódás helye a vékonybél, ahol a mikroelemet az aminosav "segíti át" a bélfalon, így a lehető leghatékonyabban hasznosul; a felszívódást ugyanis nem gátolja más mikroelemek túlsúlya és egyéb antagonista anyagok (toxinok, fitázok) jelenléte sem. Ezt a tulajdonságukat egy speciális, csak a ZINPRO termékekre jellemző gyártási eljárásnak köszönhetik.

 

 

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

Mikrotrade KFT. - Takarmányozás, takarmány kiegészítő mikroelemek, élesztők, állategészségügy, lábegészségügy.
Sertés, szarvasmarha, baromfi és lovak részére készített takarmány-kiegészítő adalékok.

www.mikrotrade.hu

Székhely:
1174 Budapest Bulyovszky utca 30.

Iroda:
2315 Szigethalom, XI/a utca 10.

Tel/Fax:
+36 24 656 193

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra