jQuery Carousel

CIKKEK, ÚJDONSÁGOK

Arm&Hammer Animal and Food Production Europe Distributor Meeting 2020

 

Cégünk részt vett 2020. februárjában az egyik amerikai partnerünk, az Arm&Hammer Animal and Food Production cég által szervezett, hivatalos disztribútor rendezvényen. A helyszín Bécs volt, ahol 14 ország szakemberei képviseltették magukat. A program lényegében érdekes előadásokból, saját tapasztalatok megosztásából állt. Az előadók többnyire az Arm&Hammer cég szakemberei voltak.

 

 

 

 

 

 

Szó esett többek közt a Bio-Chlor nevű termék bemutatásáról, annak alkalmazási lehetőségeiről, hozzá tartozó szervizről és magáról az anionos előkészítésről, annak előnyeiről, használatáról. Ezek az előadások tudományos oldalról, gyakorlati oldalról, illetve marketinges oldalról is megvilágításba helyezték az anionos előkészítést, illetve magát a terméket.

Az anionos előkészítés mellett szó volt, az általunk is kedvelt, hazánkban is sikeres, közkedvelt termékről, az Avocel hatóanyagát adó Celmanaxról. Ebben a témában is nagyon színvonalas, tudományos megvilágításba helyezett, szakmai-gyakorlati tapasztalatokon alapuló előadásokat hallhattunk, szintén interaktív jelleggel.

A sok beáramló információn kívül, a Mikrotrade Kft. is adott át tudásából, tapasztalataiból. Ezeket szintén egy előadás keretében tettük.

A program két napos volt, így az előadások között számos beszélgetésre, tapasztalatcserére nyílt lehetőségünk a többi országból érkező szakemberekkel. Ez szintén nagyon hasznosnak bizonyult, hiszen az ottani tapasztalatok, alkalmazási stratégiák, saját országunkban való alkalmazáskor is érvényesíthetőek.

 

 

Mindent összegezve, ez a két nap nagyon hasznos volt és rengeteg ismerettel bővültünk, melyet igyekszünk átadni partnereink részére, illetve meg szeretnénk osztani jövendőbeli partnereinkkel is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<<vissza az újdonságokhoz

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

Mikrotrade KFT. - Takarmányozás, takarmány kiegészítő mikroelemek, élesztők, állategészségügy, lábegészségügy.
Sertés, szarvasmarha, baromfi és lovak részére készített takarmány-kiegészítő adalékok.

www.mikrotrade.hu

Székhely:
1174 Budapest Bulyovszky utca 30.

Iroda:
2315 Szigethalom, XI/a utca 10.

Tel/Fax:
+36 24 656 193

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra