Hírek

Általában nagy figyelmet és anyagi áldozatot fordítunk a brojler állományok növekedésére és egészségének megőrzésére. Kevésszer gondolunk viszont a kelést megelőző napokra, a keltetőben eltelt időre, és annak hatására a napos állományra. Ha 42 napos nevelési időszakról beszélünk, akkor az inkubációs / embrionális időszak a teljes élettartam 1/3 része (keltető + nevelés = 63 nap)! Nem hagyható figyelmen kívül.

Az embrionális időszakban kapott ellátás meghatározó a napos állomány erősségére, vitalitására,és meghatározó a következő hetek gyarapodására is.
Végső soron az embrionális ellátás befolyásolja a napos minőségét, és ezen keresztül a termelés gazdaságosságát.

Azért hangsúlyozzuk a tojások ásványi anyag tartalmát, mert ebből különösen kevés a tojásban a rendelkezésre álló készlet. Például a cink, a réz, a vas és foszfor az embrió növekedése alatt csaknem teljes mennyiségben felhasználódó anyagok. Ugyancsak meg kell említeni a szelént is, ami a tojások eltarthatóságát és az embrió vitalitását befolyásolja.

ZINPRO ásványi anyagok a szülőpár takarmányokban.

A ZINPRO vállalat vezető szerepet tölt be az ásványi anyag kutatásban, így a szülőpár állományok ásványi anyag ellátásának javításában, és a termelés növelésében. Termékei az Availa mikroelemek, amelyek a következőterületeken eredményeznek termelés javulást:

  • Napos minősége, vitalitása,
  • Tojások keltethetősége
  • Tojáshéj minőség
  • Egy szülőpár által termelt összes napos száma.

A modern, nagy termelésű fajták takarmányozásának nélkülözhetetlen része a magas szintű ásványi anyag ellátás. Ennek megvalósításában a Zinpro vállalat kutatási eredményei kellő segítséget tudnak nyújtani.

KÉRDÉSE VAN TERMÉKEINKKEL KAPCSOLATBAN?

Forduljon hozzánk bizalommal!

1997 óta a takarmányozási és állategészségügyi feladatok szolgálatában…

Scroll to Top
Verified by MonsterInsights