Hírek, Újdonságok, Videók

Clostridium baktériumok a baromfitenyésztő létesítményekben
Hatásainak csökkentése érdekében csökkentse a Clostridia előfordulását Dr. Dan Karunakaran Nemzetközi Baromfitermelés április 01 Clostridium baktériumok mindenhol megtalálhatók. A nem található helyek listája valóban nagyon rövid lenne.

Prebiotikumok és probiotikumok: mi a különbség?
A fogyasztói preferenciák megváltozása, valamint a szabályozási változások megváltoztatták a baromfitenyésztők tájképét a takarmány-adalékanyag-választásuk értékelésére. A prebiotikumok és a probiotikumok egyre népszerűbbek, de a

A tojáshéj szilárdság vizsgálata
A tojáshéj szilárdság megállapítására szolgál a BlueBox nevű készülék, és az erre épített szolgáltatásunk. Az eljárás lényege, hogy speciális világítási eljárás segítségével megnézzük a tojáshéj szerkezetét, melynek

Fájdalmas koca láb, fehérvonal
A koca lábbetegségek között az egyik legfájdalmasabb az un. „fehérvonal” betegség, mikor a talpi és a fali szaru találkozásánál repedés következik be. A betegség kialakulásának oka lehet egy

Sarokvánkos betegség , Alacsony csűd
Korábbi híradónkban a gyenge minőségű, beteg, szakadozott szerkezetű sarokvánkosról írtunk. A sarok gyenge szövetállománya gyakran vezet a sarok túlzott mértékű elvékonyodásához. Ilyet láthatunk az alábbi

Sarok erózió – ÚT a sántasághoz
Az alábbi képen jól látható a sarok eróziója. A szaru állománya nem kellően szilárd, szivacsos szerkezetű, és szaru pikkelyek vállnak le róla. Ha a tehén
Videók:
KÉRDÉSE VAN TERMÉKEINKKEL KAPCSOLATBAN?
Forduljon hozzánk bizalommal!
1997 óta a takarmányozási és állategészségügyi feladatok szolgálatában…